Nova secció: Papers de Treball

La Revista Econòmica Ekonomicus estrena avui una nova secció: papers de treball. La podreu trobar al següent enllaç:

https://ekonomicus.wordpress.com/documents-de-treball/

En aquesta secció es publicaran periòdicament articles d’actualitat econòmica explicant els fets amb més profunditat, amb tots els “per què” i amb més orientació a la construcció de debat i d’opinions.

El primer document disponible tracta sobre la forta devaluació a Veneçuela de gener del 2010: Hugo Chávez va saltar a primera línia de l’actualitat econòmica amb una forta devaluació que va sorprendre tant a analistes com polítics i inversors. La mesura, fortament criticada a dins i fora de Veneçuela, amenaça l’estabilitat i el benestar de la població a curt termini degut als efectes inflacionistes i la pèrdua de confiança en l’economia, però cal fixar-se en els efectes a llarg termini: impuls a augmentar la productivitat i competitivitat d’altres sectors claus apart del petroli, millora de la inversió gràcies a l’atracció de capital i manteniment de les polítiques socials en una societat molt desigual.


Us animem a visitar-la i a contribuir a l’explicació de les conseqüències de tot plegat. També us animem a possar-vos en contacte amb els editors de la revista en cas de tenir interès en realitzar una publicació per aquesta secció com a col·laboració externa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS