Els fons capital risc guanyen el primer assalt als reguladors europeus

Està previst que el proper mes de novembre es publiqui el borrador de la directiva sobre gestors de fons d’inversió alternatius (AIFMs), sense grans canvis. Els nous requisits per als fons d’inversió seràn, entre d’altres, obtenir el permís de les autoritats nacionals i informar puntualment als holdings. Els gestors hauran de designar un guardià pels actius de “hedge funds” i realitzar taxacions independents.

S’ha de tenir en compte, que les disposicions més polèmiques i agosarades s’han retirat ó rebaixat considerablement: Mesures com establir un límit a l’apalancament del fons d’inversió i als requisits de capital al final no s’han tingut en compte. Pel que respecta als fons d’inversió de fora la UE seguiran tenint accés al mercat europeu. Aquests fons podran sol·licitar un passaport per a la UE si demostren certa equivalència regulatòria amb la normativa comunitària. De tota manera la regulació vigent ho seguirà sent fins el 2015, almenys.

Informació Complementària:

(1)     Europe Moves to Ease Rules on Hedge Funds – The New York Times – 19/10/2010

http://www.nytimes.com/2010/10/20/business/global/20euro.html?_r=1

(2)   Hedge Funds Society – Fòrum global fundat el 2009 per acadèmics, comercials  i gestors del sector.

http://hedgefundsociety.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS