Neix la Revista eKonomicus, publicació digital mensual

Aquest mes de febrer, eKonomicus ha editat el primer número de la seva publicació mensual digital, la Revista eKonomicus. Aquesta publicació constarà de tots els articles publicats durant el mes vigent.

El primer número de Gener 2011 es pot descarregar aquí.

Els successius números apareixeran a la secció Revista Mensual de la web.

Fa just un any s’iniciava aquest projecte que vam anomenar ‘eKonomicus’, amb l’objectiu de proporcionar informació clara sobre economia internacional. Des de llavors, l’experiència ens ha servit per ampliar les mires i ser més ambiciosos, fins arribar a la present publicació. És el primer número de la publicació mensual d’eKonomicus.

Aprofitem per agraïr el suport i interès dels lectors.

L’equip d’eKonomicus

4 Responses to “Neix la Revista eKonomicus, publicació digital mensual”

  1. Oriol

    Endavant amb el projecte, però us animo a donar veu als liberals austríacs que crec que tenen alguna cosa a dir, tenint en compte que portaven anys preveient una crisi com aquesta, igual que portaven anys preveient la del 29.

    Respon
  2. Jordi

    Enhorabona, no és gens fàcil engegar iniciatives així en aquests temps que corren. Ja posats a demanar, teniu previst parlar de la situació econòmica d’Islàndia? Corren notícies d’amagat i no sempre prou clares i entenedores i fóra bo posar-hi una mica més de llum sobre el tema.

    Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS