Edició d’Abril de la Revista eKonomicus

L’edició del mes d’Abril de 2011 de la Revista eKonomicus ja està disponible per ser descarregada. Es pot descarregar aquí.

En aquest número podreu trobar un profund anàlisi dels recents canvis soferts pel sector dels bancs i caixes a Espanya, a càrrec de l’economista Francesc Ballesté, qui acumula una llarga experiència en aquest àmbit. Aquesta profunda redefinició de l’estructura de mercat deixarà un impacte important en tota l’activitat econòmica del país. També incloem l’entrevista realitzada a la professora Aurèlia Mañé, assessora de l’Observatori Àsia Central, qui ens aportarà coneixement sobre aquesta regió econòmicament significativa però poc coneguda. Repassem, entre d’altres temes, els principals debats duts a terme dins la Unió Europea: la necessitat d’emetre Eurobons com a solució per la crisi de deute sobirà i, també, el desigual impacte que la pujada de tipus d’interès oficials tindrà sobre els països.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS