Edició de Maig de la Revista eKonomicus

L’edició del mes de Maig de 2011 de la Revista eKonomicus ja està disponible per ser descarregada. Es pot descarregar aquí.

En aquest nou número podeu trobar un anàlisi de la conferència que va dur a terme a Londres el director de l’Institut Max Planck, l’alemany Fritz Scharpf, sobre el tema titulat “Salvant l’euro, a expenses de la democràcia europea?”. Scharpf analitza l’escenari actual en què les accions de la Unió Europea es troben afectades per problemes de legitimitat democràctica, a més d’introduir-nos en el concepte de l’a`rea monetària òptima. També repassarem els darrers esdeveniments a Europa, on els principis bàsics del tractat de Schengen es veuen amenaçats pels fets recents i on s’està impulsant una regulació en contra dels Credit Default Swaps. Viatjarem també a Àsia per comentar el recent acord entre el gegant xinès i Argentina, mentre que els veïns asiàtics es troben immersos en problemes de manca de mà d’obra i creixent inflació. Tot això, entre d’altres temes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS