Edició de Juny de la Revista eKonomicus

L’edició del mes de Juny de 2011 de la Revista eKonomicus ja està disponible per ser descarregada. Es pot descarregar aquí.

 

 

 

 

 

 

 

 

En aquest nou número podeu trobar un anàlisi sobre el projecte del corredor ferroviari del Mediterrani –promogut per Ferrmed– i l’impacte que podria suposar, tant per Catalunya com per Europa, el fet d’estar connectats des del port d’Algeciras fins al nord del continent (un cop resolts els problemes polítics que ara mateix ho frenen). També donem les claus per entendre com els canvis de presidents al Bundesbank (amb Jens Weidmann des de juny) i al BCE (amb Mario Draghi a partir de setembre) influenciaran de manera notable la política monetària europea. Tot això sense deixar de banda el problema de la crisi de deute al vell continent i el descrèdit que està generant pel projecte europeu. Finalment, donem un cop d’ull als recents conflictes de base econòmica que han afectat la Xina i el Perú, a més de descobrir els nous països emergents anomenats BELL (Bulgària, Estònia, Letònia i Lituània). Tot això, entre d’altres temes.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS