Edició d’Octubre de la Revista eKonomicus

L’edició del mes d’Octubre de 2011 de la Revista eKonomicus ja està disponible per ser descarregada. Es pot descarregar aquí.

En aquest número podeu trobar un especial de tres articles sobre la crisi de l’Euro. En primer lloc, un profund anàlisi als acords presos durant la darrera gran cimera europea del mes d’Octubre, on es van establir les bases del rescat de l’euro. En segon lloc, destaquem les principals conclusions del debat viscut entre els professors Jaume Ventura i Jordi Gual, organitzat per la Fundació Catalunya Europa, titulat “Es pot salvar l’euro? Inestabilitat financera i disparitats nord-sud a Europa”. Finalment, es discuteixen les propostes del president de la Comissió Europa, Manuel Durao Barroso, respecte el sistema bancari europeu. A banda d’aquest anàlisi de l’actualitat europea, també destaquen les notícies referents a l’éxit de Taiwan per eliminar el seu deute extern i a les darreres novetats dels acords de comerç internacional, així com al futur de la política líbia de seguretat alimentària un cop ja no hi és Gaddafi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS