Edició de Desembre ’11 – Gener ’12 de la Revista eKonomicus

L’edició dels mesos de Juliol-Agost de 2011 de la Revista eKonomicus ja està disponible per ser descarregada. Es pot descarregar aquí.

En aquest número trobareu un complet anàlisi entorn de la cimera europea de principis de Desembre que es va celebrar a Brussel·les. La seva importància era extrema, ja que allà s’havien de decidir les noves regles de joc a Europa a fi de blindar el futur de l’Euro. I la notícia va saltar quan el Regne Unit es va negar a acceptar les propostes de Merkel i Sarkozy. Analitzem el per què d’aquesta negativa i com aquesta cimera ha començat a assentar les bases per un projecte comú més sòlid.

Els altres temes interessants de la revista ens porten fins a la Xina, on diversos indicadors mostren com el motor exportador no és invulnerable a la crisi mundial i repassem les conclusions de la cimera de Durban, on en teoria s’havia d’acordar un nou marc reglamentari per a les emissions de CO2. També ens centrem en el nou paper que desenvoluparà Xipre, i molts altres temes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS