Edició del 1r semestre de 2012 de la revista eKonomicus

L’edició del Primer semestre de 2012 de la Revista eKonomicus ja està disponible per a ser descarregada. La podeu trobar en aquest enllaç.

En aquest número podeu trobar com a titular l’entrevista que eKonomicus va realitzar a Antoni Castells, catedràtic d’Hisenda Pública de la UB, president del consell de la Fundació Catalunya-Europa i director del grup d’opinió d’Europe-G. Ens parla sobre cap a on va Europa. L’anàlisi de l’actualitat europea continua amb un repàs als deures pendents de la Unió Europea –competitivitat i creixement– i a la política adoptada per un Banc Central Europeu ancorat en l’estabilitat de preus.

L’economia política ens porta a Àsia, on s’analitzen els darrers avenços democràtics al continent i es compara amb el progrés econòmic que genera. De la Xina ens fixem en dos temes: el canvi en la seva política monetària, flexibilitzant la cotització de la seva moneda nacional, el iuan, i en la seva transició cap a ciutats més sostenibles. L’anàlisi de les relacions internacionals es fixa en el cop d’efecte de la presidenta Argentina al nacionalitzar YPF i en els moviments energètics entre Europa i el Caucas. Tot, entre d’altres temes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS