eKonofòrum, la nova secció d’eKonomicus

En l’era de la informació trobar respostes a les nostres preguntes sembla més fàcil que mai. Paradoxalment, però, el món ens resulta cada cop més complex.

Aquesta secció neix de la percepció que per entendre aquesta complexitat és tant important trobar respostes com formular-nos preguntes. Preguntes que ens facin repensar el que crèiem que ja sabíem , que generin  dubtes i eixamplin els horitzons de respostes.

En altres paraules, aquesta secció no pretén aportar sol·lucions a les infinites qüestions sobre economia i política que ens afecten directament, sinó que, amb un estil informal i dinàmic, pretén plantejar interrogants sobre problemes actuals i crear més debat.

Benvolguts a la nova secció d’eKonofòrum!

2 Responses to “eKonofòrum, la nova secció d’eKonomicus”

 1. julius 2

  Per exemple, m’agradaría un debat al voltant de la lentitut amb que els economistes oficials i/o oficiosos van modifican el seus discurs inicial de considerar les retallades de l’Europa del sud, com a imprescindibles, i el començament tan tardà, de que calen mesures diferents, es clar que els costa d’admetre que la financiarització de la economía que ha propiciat la bombolla inmobiliària, solament s’ocupa de mantenir els seus guanys a costa de la gran majoría de la societat, perque indirectament o directament, els seus honoraris van lligats en general a aquets sectors financers.

  Respon
  • ReKonomicus

   Julius, i tant que anirem treient temes i acabarem tocant tot això. Gràcies per anar refrescant la memòria: tens tota la raó que hi ha hagut un canvi de discurs en gairebé tothom… d’abraçar a Angela Merkel a gairebé repudiar-la. Fins i tot nosaltres. Tot i això, encara bo q les posicions i les opinions estan sent flexibles i poca gent treu els dogmes a passejar.

   Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS