El mercat de treball al Regne Unit es recupera

La ministra de treball britànica, Yvette Copper.

Sembla que el mercat laboral anglès s’està recuperant. Concretament, segons l’Oficina Nacional d’Estadística britànica (ONS), l’índex d’atur ha caigut fins al 7,8%. En total, per tant, hi ha unes 2,5 milions de persones sense feina. D’aquesta manera es contradiuen les males expectatives que hi havia en el país el passat mes de febrer.

Tothom sap que el sector financer britànic és segurament després de Wall Street el més important de tot el món. És per això, que la noticia ha estat molt ben rebuda pel mercat anglès i l’índex de la borsa de Londres (FTSE 100, conegut com a Footsie 100) ha pujat aquests dies un 0,85%, de 5.594 a 5.642 punts.

Segons experts consultats per la CNN, la taxa d’atur ha disminuït degut principalment a que les condicions laborals del mercat britànic s’estan deteriorant, és a dir, en un context de crisi com l’actual, els treballadors britànics pensen que no trobaran cap altre feina millor i accepten salaris més baixos ó menys hores per a mantenir els seus llocs de treball.

Lectura relacionada:

(1): Article de l’Oficina Nacional d’Estadística del Regne Unit

http://www.statistics.gov.uk/cci/nugget.asp?id=12

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS