Grècia redueix el seu Dèficit Públic

El dèficit estatal de Grècia es va reduir un 41,8% en el primer semestre de 2010 fins als 11.450 milions d’euros, segons va anunciar ahir el Banc Central de Grècia. Mentre els ingressos ordinaris es van incrementar un 6,7%, les despeses van caure un 15,2%. El ministre d’Economia, Giorgos Papaconstantinou, es va mostrar confiat en assolir el seu objectiu de reduir el dèficit fins al 8,1% del PIB el 2010 “i fins i tot superar-lo“.

Va reconèixer, però, que el creixement dels ingressos està encara per sota de les seves expectatives, ja que les estimacions preliminars realitzades eren “optimistes“. Tot i això va indicar que “estem en el camí correcte i els primers resultats són ja evidents i suposen un important missatge principalment per a la societat i el mercat grecs, però també per als mercats internacionals, als quals esperem tornar per finançar deute públic el 2011 “, va afegir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS