Cooperació energètica Armènia – Iran

La setmana passada el president iranià Mahmud Ahmadinejad, en rebre al canceller armeni, Edward Nalbandián, va qualificar de molt important la realització de projectes econòmics conjunts per ambdós països, i ha comunicat avui a l’oficina de premsa del Ministeri d’Afers Exteriors d’Armènia “La importància de la realització dels projectes de construcció de la segona línia d’alta tensió elèctrica entre Armènia i Iran, de dues centrals hidroelèctriques al riu Araks, d’una canonada de subministrament de derivats de petroli i del ferrocarril Iran – Armènia”. Erevan, capital armènia,  i Teheran estan realitzant en l’actualitat diversos projectes energètics conjunts. Gràcies a la canonada per derivats de petroli (benzina i combustible dièsel), Armènia podrà rebre’ls tant de l’Iran com dels països del golf Pèrsic i adquirir-los a preu molt més baix que els països europeus.

L’article continua al blog d’Economies Desordenades d’ARA Emprenem:

http://emprenem.ara.cat/economiesdesordenades/2012/05/08/cooperacio-energetica-armenia-iran/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS